Стъклени врати » За нашите системи » Врата тип дрешник






Врата тип дрешник

Стенните плъзгащи врати са прекрасен начин да скриете вашата пералня,да отделите място, където да съхранявате филми, музика и събирате играчките на децата, или просто да акцентирате с вратата. С умело поставената врата на стената може да се възползвате максимално на неизползваното пространство в дома си чрез създаване на ниши на складиране или привлекателно разделение на пространството.

Когато имате уникални и предизвикателни нужди за дизайн на дома, нашите плъзгащи стенни врати може да Ви помогне да се срещне стил и изтънченост. Стенните плъзгащи се врати са винаги творчески опция, които придават привлекателност, изтънченост на жилищната площ и ви карат  да  чувствате по-просторни стаите и спалните. Ние предлагаме стъклени плъзгащи врати за стена в проекти, които варират от традиционни до съвременни изцяло персонализирани от вас, така че вие ?? със сигурност ще намерите вида, който искате на цената, която ви подхожда.

Свържете се с нашата Фирма за производство на врати, за да научите повече за привлекателността на плъзгащите системи и други иновативни плъзгащи се стъклени врати и стенни решения. Ние предлагаме няколко финиша на рамката,различни цветове стъкла, включително млечно, ламиниран, матирано, пушени матирано като нашия дизайн започва от  стила. Комбинирайте много възможности, от стъкло, рамки и покрития, за да създадете точния стил,който желаете да оживи вашето жизнено пространство.



Стара цена от 1600.00 лв. Нова цена от 1200.00 лв.

Конфигурирайте собствена

Ръководство за инсталиране