Стъклени врати » За нашите системи » Плъзгаща се врата






Плъзгаща се врата

Въпреки, че споменаването на плъзгащи врати вероятно ни напомня определена комбинация от дървени врати, днешните плъзгащи врати за вашия дом и  интериор ,могат да съчетават набор от стилове от традиционен до луксозен и естетически предпочитан от вас. Плъзгащите врати са лесно приспособими, но не позволявайте на думата "по поръчка" да ви плаши и да  мислете че е извън обсега на бюджета си. По избор,по поръчка не винаги означава- скъпи , но това означава, че  плъзгащата врата на дома ви, ще бъде точно подходяща за вашите нужди и предпочитания.
За интериорни плъзгащи врати , използването на стъкло може да предложи достъп до различни нива на светлина, както и средство за да видите гледки извън дома си, в зависимост от вида на стъклото,което е използвано. След като изберете вашия стил на стъкло, също така можете да изберете стил на механизъм,цвят на обкова  и дръжки.
Стъклената плъзгаща се врата е идеална за високи тавани и  позволява ползването на както  малки така и големи, тежки врати.Можете да ги отворите с един пръст ,което ги прави лесни за  използване.Използуваното стъкло е безопасно и закалено с дебелина 8,10мм.А финиша на покритието е хромиран и иноксов.Система е конструирана така че движението е плавно и безшумно.
За вида, производителността и функционалността свържете се с нас за да научите повече за това как  вратите могат да бъдат прекрасна инвестиция за вашия дом. Разгледайте нашата галерия онлайн, или  посетете  нашите шоуруми, за да видите нашата продуктова линия в по-големи подробности.
 



Стара цена от 1600.00 лв. Нова цена от 999.00 лв.

Конфигурирайте собствена

Ръководство за инсталиране